Bukan Wanita Sempurna

Walaupun hakikatnya mereka dekat tapi sebenarnya mereka jauh diantara satu sama lain. Carilah, kerana itu hak anda untuk mencari. Jangan kita lupa kepada ayat Allah dalam surah Ar-Rum. Bny ibu yg akhrnya cesar karna memang harus itu yg di ambil.

Sedang mereka lupa, berapa ramai dari kaum mereka yang beroleh isteri secantik ratu, namun rumahtangganya hanya bertahan beberapa purnama sahaja? Badannya juga sudah letih kerana sepanjang hari terpaksa berada di pejabat. Berpura-pura baru berkenalan dengan delegasi dari rakan niaga baru syarikatnya. Kan mereka nggak tau proses perjuangannya ya, itu namanya mereka berpikiran sempit bun.

Jauh di sudut hati Daniel Arman, dia tidak pernah membenci Nina. Tidak perlu lagi dia melayani permintaan Zachary. Sepatutnya dia merasa gembira tapi kenapa hatinya menangis?

Bukan Isteri Sempurna by Tulip Ungu

Walhal dirinya sering menjadi buruan ramai gadis. You're using an out-of-date version of Internet Explorer.

Atau adakah sempurna itu pasti akan menjadikan suami isteri romantik sepanjang masa? Atau adakah sempurna itu syarat bebasnya rumahtangga dari diduga? Cari yang solehah dulu, jangan cari yang sempurna dahulu. Dia memusingkan badan lalu melangkah ke pintu. Jika dibandingkan dengan Azzura, Azzura jauh lebih menawan.

Info Melayu

Dia melangkah cepat-cepat membuntuti Daniel Arman ke dalam rumah. Nina telah diperkosa oleh Danish Arham, kembar kepada Daniel Arman. Tak suka kes si Azzura tu. Dia memang tidak boleh memandu tanpa teman lewat malam begitu. Bimbang juga Zachary curiga dengan soalan-soalannya tadi.

Info Melayu

Hairan pula dia bila Daniel Arman mengemukakan persoalan begitu. Voucher di atas meja diambil satu persatu lalu ditandatangan.

Cuma dulu, dia tidak diberi pilihan untuk menentukan hidupnya. Lamunan Daniel Arman terhambur pergi. Nayli Imanina nampak lebih cantik daripada awal dahulu.

Mari BerAMas MesrA

Bukan Isteri Sempurna by Tulip Ungu

Ingat, cari yang solehah, insyaAllah dapat yang sempurna. Apakah ada Merk testpack yg garisnya berjauhan? Aku tak sebijak bonda Khadijah, kerana itu aku ingin kau tahu, aku bisa berbuat salah dan begitu menyusahkan. Bicaramu mampu membuatku kelu. Hikz hikz pgen mewek aj bun.

Memang dia geram, geram dengan sikap Danish Arham yang memperlekehkan maruah Nina. Inilah peluang dia untuk menawan hati Nina! Nina hanya menuruti dari belakang. Begitulah juga dengan hubungan dia dan Nina. Daniel Arman termenung jauh, Nina yang dikenalinya sekarang memang berbeza dengan Nina yang dikahwininya dulu.

Bukan Wanita Sempurna

Bukan Wanita Sempurna - Ning Baizura

Lelaki bebas memilih, perempuan juga bebas memilih. Memang itu prinsip yang dipegang sejak dia diberi kepercayaan untuk meneruskan legasi perniagaan bapanya, Datuk Zainudin. Buat apa nak ungkit lagi perkara lama. Memaafkan tu sememangnya dendam yang terindah. Sekali sekala Nina menjeling ke arah kawasan yang gelap.

Nina bukanlah wanita tercantik yang pernah dia temui, tetapi Nina ada kelebihannya yang tersendiri. Sungguh bukan karena ku ingin menyakitinya, tapi kadang aku kehabisan cara untuk menenangkan hatinya. Bukan caranya melawan kekerasan dengan kekerasan. Lelaki, apa yang paling dia mahukan dalam hidup adalah ketenangan jiwanya tatkala didampingi oleh seorang wanita yang halal baginya. Wanita seperti Nina, bluebird cd burner yang menjadi idaman untuk dijadikan suri hidupnya sehingga ke akhir hayat.

Cari topik diskusi di IbuHamil. Terasa bersalah meminta Nina menunggunya hingga lewat malam. Nampak sgt Nina ni takut dengan Dan yang agk agresif plus miang. Kisah bermula bila Nina yang jumpa kembali suaminya Danial Arman yang telah menjadi bos dia.

Lirik lagu Bukan Wanita Sempurna-Ning BaizuraBukan Wanita Sempurna

Tapi, sebagai manusia biasa. Namun untuk dia meluahkan rasa itu, dia rasa masanya belum sampai. Panggilan Nina kepadanya masih formal walaupun tidak berada di pejabat. Kedudukan mereka sebagai orang tertinggi dalam pentadbiran syarikat menyebabkan mereka mendapat layanan istimewa dari semua pekerja. Silakan daftar terlebih dahulu untuk menulis pesan di IbuHamil.

Serba salah dia menjawab pertanyaan Daniel Arman itu. Danish yang terdengar dan menyaksikan insiden itu mula rasa bersalah.

Dengan tidak menafikan hak kita untuk mencari dan memilih, Nabi s. Tambahan pula Azzura sering bersama dengan Daniel Arman. Daniel Arman memang memiliki ciri-ciri lelaki idaman wanita. Kuat haruman lelaki itu menusuk ke hidungnya. Betul kata Zachary, Nina hanya jinak-jinak merpati, nampak jinak tapi bila dekat dia akan lari.

Teringatkan peristiwa Nina diganggu hari itu menyebabkan dia seringkali runsing. Tetapi kini, Daniel Arman hanya mahu menebus kembali kesilapannya. Atau ada kalanya tanganku akan mencubit dan memukul si kecil karena lelah dan penatku di tamban ragamnya yang tak habis-habis.

Ketenteraman hidup Nina berkocak apabila Danish Arham kembali dan inginkan Nina sebagai haknya. Masih ada ragu-ragu dan was-was.